Zittingen in de maand Ramadaan
Zittingen in de maand Ramadaan

Zittingen in de maand Ramadaan

00074
€ 20,00
Inclusief belasting

Auteur: Saalih Al-Fawzaan

Pagina's: 208

  Uitgeverij: As-Sunnah Publications

   Kaft: Hardcover

    ISBN: 9789492972064

    Hierin bevinden zich 30 lessen waarmee je elke dag tijdens de maand ramadaan kunt gaan lezen!

    Shaykh Ṣaaliḥ Al-Fawzaan (moge Allaah hem beschermen) zegt in het boek:

    “Dus de conclusie is dat dit een geweldige kans is in je leven, o moslim, dus profiteer ervan en ik vraag Allaah om je te helpen om vrome daden erin te verrichten, en ik vraag Allaah om acceptatie en om meer van Zijn gunsten. Want voorzeker, wie de maand Ramaḍaan bereikt en Allaah het mogelijk maakt voor hem om ervan te profiteren dan heeft Allaah hem begunstigt met een geweldige onvervangbare gunst. Bij Allaah, de miljonairs en de eigenaren van (groot) onroerend goed kunnen het niet vervangen, bij Allaah, voor degene wie Allaah  succes heeft gegeven is deze maand door niets te vervangen ook al bezit hij van het wereldse geen cent. Als Allaah hem begunstigt met deze maand dan is hij een winnaar, hij is de werkelijke handelaar, de werkelijke rijke.

    De rijke is niet degene die dit wereldse leven bezit, want als hij het hiernamaals verwaarloost dan is hij arm en heeft hij dit leven en het hiernamaals verloren. Het wereldse leven is van niemand. Het wereldse leven is (slechts) een passage, het is van niemand. Het is enkel een weg waarop alle mensen voorbij lopen en het achterlaten voor anderen.”

    No reviews

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.