Het boek van de zakaah en het vasten
Het boek van de zakaah en het vasten
Het boek van de zakaah en het vasten

Het boek van de zakaah en het vasten

00070
€ 15,00
Inclusief belasting

Auteur: Sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymi

Pagina's: 284

  Uitgeverij: Barakah

   Kaft: Softcover

    ISBN: 9789492503176

    Sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymien

    De zakaah en het vasten in de maand Ramadaan behoren tot de pilaren van de islaam. Vandaar dat elke moslim tijd en aandacht dient te besteden aan het bestuderen van de regelgeving die gepaard gaan met deze twee pilaren. In dat kader presenteert Barakah een uitleg van de hoofdstukken 'zakaah'en 'vasten' uit het boek wordt'Umdatul-Ahkaam. 'Umdatul-Ahkaam is een fiqh-boek dat bestaatuit verschillende authentieke overleveringen omtrent de verschillende hoofdstukken in het arabische recht. Dit boek wordt beschouwd als één van de beslangrijkste basisboeken en wordt al eeuwenlang uitgelegd door verschillende geleerden.
    Een van deze geleerden is sheikh Mohammed ibn Saalih el-'Oeteymien. Hij heeft het boek op beknopte doch heldere wijze uitgelegd; vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om deze uitleg te vertalen.

    No reviews

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.