Voor groothandel prijzen en bestellingen kunt u contact opnemen met ons.

Non-profit organisaties

Let op! Non-profit organisaties zoals moskeeën, scholen en stichtingen kunnen in aanmerking komen voor extra kortingen bij hun aankoop bij Sunnah Center. Voor een offerte kunt u contact opnemen met ons. Let wel er op dat u naast de gewenste producten ook in het kort aangeeft wat de organisatie inhoud.

Commerciële bedrijven

Wilt u graag een eigen bedrijf beginnen, of heeft u al een eigen? Dan bent u bij de goede adres. Sunnah Center kunt u van dienst zijn door de producten tegen groothandel prijzen aan te bieden. Daarnaast kunt u vrijblijvend van elk gewenste product kleinere aantallen afnemen, zonder het risico te lopen dat u voorraad onnodig groot wordt. Voor vragen en/of offertes kunt u contact met ons opnemen.

Ter attentie

Sunnah Center is sinds begin 2014 officiële groothandel voor europa geworden van bepaalde producten zoals boeken, kleding, dadels en parfum. Onze groothandel productportfolio is groter dan de producten die op onze site staan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.