Oprichting van Sunnah Center

Sunnah Center is een bedrijf dat is opgericht in 2010! Het bedrijf is opgericht door 3 personen die hun kennis wilde vergroten over islaam! Echter konden ze nergens boeken kopen waar ze zeker van wisten of ze betrouwbaar waren. Dit heeft hun op het idee gebracht om een webshop te starten met alleen betrouwbare islamitische boeken dat gebaseerd zijn op de Koraan en de Soennah. Het doel was om de toegankelijkheid tot betrouwbare informatie over de islam te vergroten, dit zowel voor moslims als niet-moslims.

Onze webshop www.sunnahcenter.com

Na paar maanden onderzoek is de webshop online gegaan! De boeken zijn 1 voor 1 gecontroleerd en is een kleine assortiment ontstaan van 10 a 20 boeken! De oprichters werkten 1 jaar lang vanuit de kelder! Na 1 jaar kregen ze met de wil van Allah de kans om hun assortiment aan te bieden via moskeeën en stichtingen! Dit zorgde voor een sterke groei van de van het assortiment. Naast boeken konden ze bij de verkoopplaatsen ook parfum en kleding aanbieden! Echter de ruimtes werden al snel te klein omdat de vraag naar islamitische producten groeide!

Sunnah Center Winkel

Na twee en half jaar hebben de oprichters met de wil van Allah een klein winkel overgenomen van 40 vierkante meter bij de Benthuizerstraat! Inmiddels was de assortiment gegroeid naar 300 producten dat voornamelijk bestond uit islamitische boeken in Nederlands en Engels! Na 1 jaar was de aanbod van islamitische producten zo groot geworden dat een verhuizing noodzakelijk werd! De winkel is daarom met de gunst van Allah in 2014 verhuisd naar een groter winkel van 230 vierkante meter, wat ook gelegen was bij de Benthuizerstraat! De komende 2 jaar is de assortiment sterk toegenomen! Sunnah Center had in 2016 een grote assortiment aan islamproducten dat bestond uit islamboeken in diverse talen, islamitische kleding voor de hele familie dat voldeed aan islamitische richtlijnen, islamitische cadeau artikelen waaronder parfumerie, cosmetica, lijsten en wenskaarten! De aanbod aan islamproducten steeg in 2 jaar van 300 naar 1000! Eind 2016 verhuisde de winkel wegens ruimte te kort naar Noordmolenstraat 71b (3035RH) te Rotterdam! De winkel oppervlakte groeide van 230 vierkante meter naar 360 vierkante meter! Van 2017 tot heden heeft Sunnah Center een exclusief assortiment opgebouwd van meer dan 2000 unieke islamitische producten! 

Groothandel

Begin 2016 zagen de oprichters dat de aanbod aan islamboeken in Nederlands zeer gering was en verdere uitbreiding niet mogelijk was. Om hun doel te bereiken is een nieuwe islamitische uitgeverij gestart: Barakah! De eerste boeken van uitgeverij Barakah zijn gedrukt in December 2016! Inmiddels heeft uitgeverij Barakah een aanbod van 27 titels! De boeken zijn vertaald vanuit Arabisch! Elke boek is gebaseerd op de Koraan en de Soennah! De boeken zijn inmiddels verkrijgbaar in heel Nederland en Belgie! 

Elhamdoelillah, Succes is bij Allah alleen!

Sunnah Center

Adres: Noordmolenstraat 71B, 3035 RH, Rotterdam, Nederland

Kvk nummer: 66907683

Btw nummer: NL856749473B01

IBAN/SEPA nummer: NL34 INGB 0007 531 070

BIC nummer: INGBNL2A

Banknaam: ING

Telefoonnummer webshop: 06 85 85 85 77 

Telefoonnummer winkel: 010 785 41 22 

Telefoonnummer klachten: 06 41585964

Telefonisch bereikbaar van: Maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 17.00

Email adres: Info@sunnahcenter.com

Facebook: Sunnah Center Winkel!

Twitter, instagram, youtube en google+: Sunnahcenter

Disclaimer boeken

Let op! Wij geven geen garantie op uitgeverijen, schrijvers of vertalers. Alleen op het boek!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.