De drie fundamenten van de islaam en haar bewijzen
De drie fundamenten van de islaam en haar bewijzen
De drie fundamenten van de islaam en...
De drie fundamenten van de islaam en...

De drie fundamenten van de islaam en haar bewijzen

00264
€ 5,00
Inclusief belasting

Auteur: Mohammad Ibn Sulaymaan At-Tamimi

  Pagina's: 67

   Uitgeverij: Ahl ul hadith publicaties

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9789493284005

     Boekomschrijving:

     Dit boek – de drie fundamenten – is ongetwijfeld één van de meest bekende boeken in de Islamitische wereld. Het behandelt drie vragen die aan ons allen gesteld zullen worden in het graf.

     Als men wordt begraven en de mensen bij zijn graf weglopen, komen twee Engelen naar hem toe. Zij zullen hem deze drie vragen stellen: Wie is jouw Heer? Wat is jouw religie? En wie is jouw Profeet?

     De gelovige zal antwoorden: ‘Mijn Heer is Allaah, mijn religie is de Islaam en mijn Profeet is Mohammad -vrede en zegeningen van Allaah zij met hem-.

     De ongelovige of de huichelaar zal niet meer kunnen antwoorden dan: ‘Uh…Uh…ik weet het niet. Ik hoorde de mensen wat zeggen en ik sprak hen na.’

     Bovenstaande verklaart dus het belang van dit boek. Het behandelt namelijk de antwoorden op deze fundamentele vragen, waar iedereen antwoord op moet kunnen geven.

     Aangezien veel studenten de Arabische tekst van dit boek uit het hoofd leren, hebben wij besloten om deze toe te voegen in het boek. Getracht is om de Arabische tekst min of meer parallel te laten lopen met de Nederlandse vertaling.

     No reviews

     Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

     Product added to wishlist
     Product added to compare.

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.