De uitleg van het boek Opheldering...
De uitleg van het boek Opheldering...
De uitleg van het boek Opheldering...

De uitleg van het boek Opheldering van de misvattingen

00261
€ 12,00
Inclusief belasting

Auteur: Shaykh Mohammed ibn Saalih al-'Oethaymien

Pagina's: 231

  Uitgeverij: Daar Alaathaar

   Kaft: Softcover

    ISBN: 9789493239173

    Sunnah center: Een ander voorbeeld zijn de woorden van de metgezellen van de Profeet (sallallahoe 'alayhi wa sallam) toen zij namelijk zeiden: "Stel voor ons een boom vast waar wij onzze zwaarden aan kunnen hangen (voor zegeningen)." Hierop zei de boodschapper van Allah (sallallahoe 'alayhi wa sallam):

    "Groot is Allah. Voorzeker dit, zijn hun voetsporen. Ik zweer bij Hem in Wiens Hand mijn zie is! Jullie hebben zojuist precies gezegd zoals de Zonen van Israel tegen Moesaa zeiden: "Maak voor ons een god zoals ook zij goden hebben. "Hij zei: "Voorzeker, jullie zijn een onwetend volk."

    Overgeleverd door Imam Ahmad (5/218) en At-Tirmidhie (1771). At-Tirmidhie zei:"Dit is een Hadith van middelmatige tot uitmuntende sterkte."


    Dit is een beknopte uitleg van Opheldering van de misvattingen, een van de werken van de grote meester in Islamitische wetenschappen  Mohammad Ibn Abdilwahhaab. De schrijver heeft in dit boek een tiental misvattingen van de polytheristen genoemd en hierop de fijnste antwoorden gegeven; met vermelding van de nodige bewijzen, met duidelijk taalgebruik en met eenvoudige uitdrukkingen.

    No reviews

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

    Product added to wishlist
    Product added to compare.

    Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.