Uitleg van De 6 Fundamenten – Uitleg...
Uitleg van De 6 Fundamenten – Uitleg...
Uitleg van De 6 Fundamenten – Uitleg...

Uitleg van De 6 Fundamenten – Uitleg van Shaykh al-Fawzaan

00272
€ 8,00
Inclusief belasting

Auteur: Saalih bin Fawzaan Al-Fawzaan

    Pagina's: 84

      Uitgeverij: As-Sunnah publications

        Kaft: Softcover

          ISBN: 9789082731361

          De Shaykh zegt:

          “Er is geen twijfel dat Allaah  de Qor’aan heeft nedergezonden als verduidelijking voor alle zaken, en dat de Boodschapper  deze Qor’aan duidelijk en volledig heeft uitgelegd. Het meest belangrijke wat Allaah uitgelegd heeft en Zijn Boodschapper is de kwestie van de Eenheid van Allaah (tawḥied) en afgoderij (ash-Shirk).

          De reden is dat het fundament is van de Islaam en alle daden erop gebouwd worden en dat dit fundament niet meer bestaat (gebroken is). Het zijn twee boodschappen en te zaken die nooit samengaan. Daarom heeft Allah dit fundament in de Qor’aan duidelijk uitgelegd en is er bijna geensrah waar tawḥied en shirk niet worden genoemd, en de mensen lezen deze Qor’aan regelmatig.

          Het zijn maar weinigen die aandacht hebben voor deze uitleg. Daarom zie veel mensen de Qor’aan lezen en toch in shirk vervallen en tawḥi schenden. Deze zaak duidelijk is in het Boek van Allaah en de Sunnah van Zijn Boodschapper . De reden hiervoor is dat zij (de mensen) zich aan hun gewoontes houden en aan de leefregels hebben ze hun vaderen en geleerden hebben getroffen…”

          No reviews

          Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

          Product added to wishlist
          Product added to compare.

          Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.