Islamitische wetgeving, haar voortreffelijke eigenschappen en de noodzakelijke behoefte van de mens hieraan

Islamitische wetgeving, haar voortreffelijke eigenschappen en de noodzakelijke behoefte van de mens hieraan

€ 7,00
Inclusief belasting
UitgeverijAs-Sunnah Publications
TaalNederlands
AuteurIbn Baaz
Vertaler(s)Abu Jaabir At-Turkie
UitvoeringSoftcoverI
SBN9789492972033
Pagina(s)
73Jaar uitgave2019

De auteur zegt:Ik heb dit onderwerp gekozen vanwege de enorme behoefte hieraan, een behoefte welke niet onopgemerkt is gebleven. Het verrichten van onderzoek naar de Islamitische wetgeving en wat samenhangt met haar voortreffelijke eigenschappen, haar belangen, de zorg die zij draagt voor de dienaren en wat samenhangt met de noodzakelijke behoefte aan Islamitische wetgeving is een enorm belangrijke zaak en de behoefte hieraan is erg groot. Het bestuderen van de Islamitische wetgeving en het zorgdragen hiervoor zijn één van de voornaamste zaken.

En vanwege het enorme belang van dit onderwerp, vanwege haar verheven status en de noodzakelijke behoefte aan het vermeerderen van kennis en inzicht over de Islamitische wetgeving heb ik gekozen voor dit onderwerp. En zo wordt het duidelijk voor mijn broeders die meeluisteren dat deze toespraak uit twee gedeelten zal bestaan:

Het eerste gedeelte: “De Islamitische wetgeving en haar voortreffelijke eigenschappen.”

Het tweede gedeelte: “De noodzakelijke behoefte van de mens aan de Islamitische wetgeving.”

Het is bekend bij de moslims en eenieder die ook maar iets van kennis bezit over gebeurtenissen in het verleden, dat Allaah alle Boodschappers heeft gezonden met de Religie van Islaam. Vanaf de eerste Boodschapper, Nūḥ (Noah) tot en met de laatste, Mohammed, is dit het geval. Sterker nog, onze vader Aadam bevond zich op de Islaam en de generaties die na hem kwamen (bevonden zich ook op de Islaam) totdat afgoderij zich voordeed onder het volk van Nūḥ.

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.