Henna poeder 250 -gram

Henna poeder 250 -gram

Niet op voorraad
€ 5,95
Inclusief belasting

De henna poeder is afkomstig van de henna struik: Lawsonia Inermis. De bladeren hiervan worden gedroogd en fijngemalen tot poeder.

Henna poeder vermeng je zelf tot een pasta. Deze pasta gebruik je samen met henna tekenmaterialen om prachtige henna tekeningen te maken...

De henna poeder is afkomstig van de henna struik: Lawsonia Inermis. De bladeren hiervan worden gedroogd en fijngemalen tot poeder.

Henna poeder vermeng je zelf tot een pasta. Deze pasta gebruik je samen met henna tekenmaterialen om prachtige henna tekeningen maken.

De henna poeder raden wij aan te vermengen met Dex of Fruc Suiker, zodat de henna pasta gemakkelijk te hanteren is en mooie vaste lijnen geeft tijdens het tekenen. Het voorkomt dat het snel gaat “kraken” of  “barsten” als de henna pasta opdroogt. Voor een optimale donkere kleur adviseren wij Henna Olie toe te voegen.

Ingredienten: Lawsonia Inermis

  • Geen chemische toevoegingen; 100% natuurlijke Henna.
  • NB: Henna poeder droog en donker bewaren!
  • Inhoud : 250 gram
  • 24 maanden houdbaar na openen
Henna poeder - 250 gram

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.