De ziekten van het hart en hun genezing
De ziekten van het hart en hun genezing
De ziekten van het hart en hun genezing

De ziekten van het hart en hun genezing

00039
Niet op voorraad
€ 6,90
Inclusief belasting

Auteur: IBN TAYMIYYA

  Pagina's: 119

   Uitgeverij: Badr

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9782875280008

     “Het levende en verlichte hart hoort, ziet en redeneert dankzij het licht dat het bevat, terwijl het dode hart niets hoort en niets ziet.”

     “Het hart moet opgevoed worden om zich te ontwikkelen en om groter te worden totdat het volwassen wordt en zichzelf herstelt, op dezelfde manier als het lichaam voedingsstoffen nodig heeft die nuttig zijn. We moeten het hart bovendien alles ontzeggen wat schadelijk kan zijn, naar het voorbeeld van het lichaam en de planten die zich enkel ontwikkelen als je hen geeft wat ze nodig hebben en hen ontzegt wat schadelijk is voor hen.”

     Shaykh al-Islâm Ibn Taymiyya laat ons in dit boek kennismaken met zijn erg uitgebreide kennis van de menselijke ziel. Zijn diepgaande stijl, zijn analyse van de ziekten van het hart en de remedies die hij voorschrijft zullen de aandachtige lezer niet onberoerd laten. Een boek om te lezen en om over na te denken…

     No reviews

     Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

     Product added to wishlist
     Product added to compare.

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.