Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam
Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam
Uitleg van De Tenietdoeners van de...
Uitleg van De Tenietdoeners van de...

Uitleg van De Tenietdoeners van de Islaam

00271
€ 9,00
Inclusief belasting

Auteur: Shaykh Mohammed Amaan Bin 'Alie Al-Djaamie

  Pagina's: 87

   Uitgeverij: As-Sunnah Publications

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9789492972040

     Sunnah center: Voorwaar van de belangrijkste (zaken) wat verplicht is op een moslim om te leren en te verspreiden tussen de mensen is dat wat hem verbindt tussen de fundamenten van zijn geloof en zijn geloofsovertuiging en zo ook dat wat de juiste geloofsleer teniet doet.

     En deze voorrang komt voort uit de teksten in de islamitische wetgeving en zijn stelregels die verduidelijkt zijn door de mensen van kennis.

     En wat valt onder dat wat geschreven is over hetgeen wat tegenover de juiste geloofsleer staat, is dit geweldige boek van de shaykh, de herlever van de islaam, Mohammed bin ‘Abdul-Wahhaab (d. 1206H) V die hij heeft genoemd; de tenietdoeners van de islaam.

     De rechtsgeleerden onder alle wetscholen plaatsen aan het eind van hun boeken over de islamitische wetgeving (fiqh) de titels: Hoofdstuk; uit de islaam treden, of; oorzaken waarmee iemand uit de islam treed. (en de tweede titel slaat terug op de eerste titel, oftewel heeft dezelfde betekenis als de eerste titel).

     En er is geen boek onder de grote boeken van de wetscholen waarin achter in het boek geen vermelding staat over de oorzaken van het uit de islam treden of een hoofdstuk over uit de islam treden. En dat is wat door de vromen van deze tijd, de tenietdoeners van de islaam, genoemd wordt. Omdat deze titel een oplettendheid opwekt.

     No reviews

     Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

     Product added to wishlist
     Product added to compare.

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.