Shea miracle buttery creme

Shea miracle buttery creme

Niet op voorraad
€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: African pride ( Shea miracle)

Inhoud: 170 gram

African Pride Shea Butter Miracle Buttery Creme, is een haar creme voor krullend haar. Houdt de krullen perfect in conditie.

Deze vochtintensieve formule helpt droogheid te elimineren, verbetert het lichaam, veerkracht en glans. Regelmatig gebruik van Buttery Creme helpt: Voedt en verzacht krullen, krullen en golven. Rek en verleng krullen en kinky-coils. Bevochtig haar en hoofdhuid.

Een ruime hoeveelheid crème tussen uw handpalmen. Kam voorzichtig sectie voor sectie van de wortels tot de uiteinden. Ga door met het strekken en verlengen van krullen totdat u tevreden bent met uw kruldefinitie. Suggesties voor natuurlijke styling: probeer twee streng twists door crème op vochtig of droog haar aan te brengen, waarbij u elke sectie verdraait. Hoe meer je draait, hoe meer je lengte kunt definiëren, wat de grootte en van de krul bepaalt. Aan de lucht drogen, föhnen met diffusor van onder een kap laten drogen. Draai elke sectie los voor een vollere look of laat gewoon gedraaid staan ​​voor een strakkere look.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.