Aunt Jackie's Flaxseed Recipes Purify...

Aunt Jackie's Flaxseed Recipes Purify Me Moisturizing Co-Wash Cleanser

€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: Aunt Jackie's

Inhoud: 335ML

Soort: Moisturizing

Je haar zal je bedanken voor de nieuwe sulfaatvrije co-washreiniger van aunt Jackie. Deze rijke, romige drievoudige werking verhelpt vocht, verzacht en verwijdert grondig opbouw en onzuiverheden.
Lijnzaad is een uitstekende bron van omega-vetzuren. Algemeen bekend voor het helpen voorkomen van uitdunnen en afstoten, lijnzaad, samen met andere natuurlijke ingrediënten en drageroliën, waaronder avocado en kokosnoot, wordt gebruikt om de algehele haargezondheid te verbeteren. Uitstekende therapie voor alle haartypen en -texturen, zacht genoeg om dagelijks te gebruiken en bij beschermende styling.
Hoe te gebruiken:
Maak het haar grondig nat, werk dan in een gematigde hoeveelheid Co-wash Cleanser in het haar en masseer zachtjes in het haar en de hoofdhuid. Niet krachtig shampoo. Voor dikkere, grovere texturen die gevoelig zijn voor klitten, beginnend bij de wortels, shampoo door de vingers zachtjes door het haar te harken, helemaal tot aan het uiteinde, zorgvuldig doorwikkeld met klitten. Spoel grondig en herhaal dan om te verzekeren dat het haar en de hoofdhuid schoon zijn en onzuiverheden zijn weggespoeld. Voor het beste resultaat, verwijder voorzichtig overtollig water uit het haar.
Ingrediënten:
Aqua, Natrium (C-14-16) Olefinesulfonaat, Cetylalcohol, Glycerine, Cocamide MEA, Glycolstearaat, Cetearylalcohol, Ceteareth-30, Natriumcocoylisoethionaat, Cocamidopropylbetaïne, Phenoxyethanol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Gehydrolyseerd collageen, Panthenol , Natriumchloride, Citroenzuur, Ethylhexlyglycerine, Kokoszuur, Linum Usitatissimum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Azijnzuur, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, CI 19140.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.