• Nieuw
Het moslimgezin deel 4: Ons dierbare...

Het moslimgezin deel 4: Ons dierbare kroost

€ 15,00
Inclusief belasting

Auteur: Mohammed al-Jibaly

Pagina's: 216

Uitgeverij: Noer

Kaft: Hardcover (nieuw druk 2024)

ISBN: 2016132351406

Sunnahcenter: Ibn Abbaas (radhiy Allahoe anhoe)  berichtte dat de boodschapper (sallAllahoe alayhi wa sallam) zei: ''Als iemand seksuele gemeenschap met zijn vrouw wil hebben, laat hem dan zeggen: ''bismillah. Allahoemma djannibna sjaiytaan, wa djannibi sjaitaana maa razaqtana- in de naam van Allah. O Allah, houd sjaitaan bij ons vandaan en houd hem weg van datgene U ons schenkt.'' Als het dan bepaald is dat zij (na deze intimiteit) een kind hebben verwekt, dan zal sjaitaan het nooit kunnen schaden.'' (....)

Ibn Abbaas (radhiy Allahoe anhoe) berichtte dat de boodschapper (sallAllahoe alayhi wa sallam) zei: ''Als iemand seksuele gemeenschap met zijn vrouw wil hebben, laat hem dan zeggen: ''bismillah. Allahoemma djannibna sjaiytaan, wa djannibi sjaitaana maa razaqtana- "

Dit is het vierde en laatste deel uit het serie islamistische huwelijk & gezin en behandelt islamitische regelgeving omtrent de pasgeboren baby.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.