anti-diefstal Hajj nektas
anti-diefstal Hajj nektas
anti-diefstal Hajj nektas
anti-diefstal Hajj nektas
anti-diefstal Hajj nektas
anti-diefstal Hajj nektas

anti-diefstal Hajj nektas

Niet op voorraad
€ 6,99
Inclusief belasting

Merk: Hajj Safe

Bag Size -  13cm x 14cm 

Material - Nylon Fabric 

Weight - 100g

Dit is de ultradunne, veilige Hajj en Umrah Neck Bag, speciaal ontworpen voor vrouwen, mannen en kinderen die reizen voor Hajj of Umrah. Deze veilige nekzak heeft 3 zakken met ritssluiting zodat je al je belangrijkste spullen veilig kunt dragen terwijl je een van de meest levensveranderende ervaringen van hadj of umrah uitvoert.

Hajj en Umrah tas Geschikt voor dames, heren en kinderen De afmeting van deze veilige nekzak is 13 cm x 14 cm en hij is groot genoeg om je mobiele telefoon, geld, pocket dua book, oortelefoons en meer in te vervoeren.

 

De Neck Bag heeft vele veiligheidsvoordelen, waaronder:

1. Veilige zak voor mobiele telefoon

2. Veilige zak met rits

3. Veilige paspoortzak

4. sterk waterbestendig materiaal (nylon)

5. Verstelbare veilige nekriem

6. Verstelbare veilige borstband

7. Afneembare borstband

8. Ademend gaas

 

Deze nektas heeft zowel een veilige nek- als borstband die handig is voor de pelgrim (vrouwen) bij het uitvoeren van salah (bidden) omdat het ervoor zorgt dat de tas op zijn plaats blijft. Het heeft ook een ademend achterpaneel van mesh, aangezien Mekka en Madina erg hete steden zijn en het de pelgrim zal helpen wanneer ze transpireren. De veilige zakken met ritssluiting houden al uw waardevolle spullen veilig en beschermd tegen mogelijke zakkenrollers. De Neckbag kan onder de Hijab of over de kleding gedragen worden, is discreet en zeer licht.

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.