• Nieuw
Olive Miracle Leave-In Conditioner

Olive Miracle Leave-In Conditioner

€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: African pride ( Olive miracle)

Inhoud: 355 ml

Voordelen

Onze nieuwe vederlichte leave-in conditioner helpt het haar te beschermen tegen beschadiging en versterkt het haar diep van binnen voor een sterkere, gezondere look. Deze versterkende tonic voor het haar en de hoofdhuid is een uniek recept dat de beste African Miracle-kruiden en natuurlijke ingrediënten combineert. in slechts één streptokok conditioneert en hydrateert deze unieke dagelijkse behandeling het haar om droog, broos beschadigd haar te helpen herstellen en versterken. • Dagelijks gebruiken op droog haar of na het wassen met shampoo op nat haar • Snel absorberende, niet-vette, vederlichte formule • Uitstekend voor extra bescherming voor het föhnen

Hoe te gebruiken

Droog haar: gebruik als dagelijkse behandeling. Werk in het haar van de wortels tot de punten, laat het inwerken. Sta niet op. Style zoals gewoonlijk. Nat haar: gebruik na het wassen met shampoo, ontspannende permanenten, krullen of kleuren (volg altijd de instructies van de fabrikant). Handdoek droog haar. Doorkammen. Spoel niet uit. Style zoals gewoonlijk.

Ingrediënten

Olijfolie en theeboomoliën

No reviews
Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.