De Nobele Qor’aan met tafsier...
De Nobele Qor’aan met tafsier...
De Nobele Qor’aan met tafsier...

De Nobele Qor’aan met tafsier (uitleg) – 10 delen

Niet op voorraad
€ 400,00
Inclusief belasting

Een complete set van de vertaling van de interpretatie van de Qor’aan met een extra uitleg bij elk vers. De 10 delige set is ook voorzien van een mooie bijpassende case.

Sunnah center: Een verkoeling voor de ziel, een verrijking voor elke boekenkast en een lust voor het oog. Dat win je met het in huis halen (of het cadeau doen) van deze exclusieve boekenset.

De tiendelige set omvat de volledige Nederlandse interpretatie van de Nobele Qor'aan, van soerah Al-faatiha tot en met soerah An-naas, met een korte uitleg van elk vers. Dankzij de zachte tinten en luxe uitstraling past deze set in elk interieur. De kaften en het papier zijn met de grootste zorg gedrukt en vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen.Deze ultraluxe editie van onze bestseller De Nobele Qor'aan is een ideaal cadeau tijdens een handvraging of bruiloft bijvoorbeeld, voor wie luxe en klasse zoekt maar profijtvoller en blijvender dan Gucci of Louis Vuitton wil geven. Betrouwbare Qoraanvertaling met uitleg in duidelijk Nederlands van een gerenommeerde student van kennis die bekendstaat om zijn hoogwaardige vertalingen.

• Prachtige vormgeving dat een mooi plaatsje in huis verdient
• Geproduceerd met de hoogste kwaliteit materialen
• Ideaal als luxueus cadeau

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.