Unscented Baard Verzorging Pakket!
Unscented Baard Verzorging Pakket!
  • Aanbieding!
  • -25%
Unscented Baard Verzorging Pakket!
Unscented Baard Verzorging Pakket!

Unscented Baard Verzorging Pakket!

4343
€ 29,99 € 39,99 -25%
Inclusief belasting

Merk: De Sunnah Man
Soort: Unscented Baard verzorgings pakket!
Inhoud: 30ml Baardolie, 60 gram baardbalsem en een baard kam!
Speciaal verpakt in De Sunnah Man Zakjes!

Sunnah Center (NL): Verzorg de Baard

De gemiddelde baarddrager heeft tussen de 7.000 en 15.000 baardharen die ongeveer 0,3-0,5 millimeter per dag groeien. Indien je een volgroeide baard hebt, dan is het voor jou essentieel om te weten hoe de verzorging van jouw baard in elkaar steekt. Met de kennis van de juiste technieken en producten, kun je een nieuwe mijlpaal in de groei en verzorging van jouw baardhaar bereiken. Hiervoor is onze biologische baarolie speciaal ontwikkeld!


Wat is baardbalsem?

De baardbalsem is in feite een leave-in conditioner die verantwoordelijk is voor het conditioneren, verzachten en hydrateren van de baard. Baardbalsem bevat shea boter, waardoor men de mogelijkheid heeft om de baard eenvoudig te stijlen. De balsem bevat verder diverse oliën en bijenwas voor het conditioneren en verzachten van de baard. Tevens zijn deze ingrediënten essentieel voor een gezonde baard, het helpt tegen huiduitslag en vermindert jeuk. Sommigen noemen het baardbalsem, anderen noemen het baardwax. Er zit hier op de benoeming na verder geen verschil in.

100% Biologisch!
De producten die wij aanbevelen en adviseren zijn 100% biologisch, handgemaakt en gegoten in smalle batches. Gemaakt van volledige natuurlijke en organische ingrediënten. De onderscheiding bevindt zich in het feit dat de producten die wij gebruiken en adviseren VRIJ zijn van Sodium Lauryl Sulphates, Parabenen en Petrochemie! Kortom, je kunt ons met een gerust hart vertrouwen, wij adviseren namelijk de meest bekende en betrouwbare producten aan jou!!

Sunnah Center (ENG): 

What is beard balm?

The beard balm is in fact a leave-in conditioner that is responsible for the conditioning, softening and hydrating the beard. Beard balm contains shea butter, which has the ability to easily style the beard. The balm also contains oils and beeswax to condition and soften the beard. Also, these ingredients are essential for a healthy beard and it helps against skin rashes and reduces itching. Some are calling it beard balm, others call it beardwax. It is here on the name after no other difference.

100% Organic!

The products we recommend and advise are 100% organic, handmade and cast in small batches. Made of full natural and organic ingredients. The distinction is in the fact that the products we use and recommend are FREE of Sodium Lauryl Sulphates, Parabens and Petrochemicals! In short, you can provide us with peace of mind confidence. We recommend the most well known and reliable products to you!!

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.