• Nieuw
My Quran Pad interactief Arabisch...
My Quran Pad interactief Arabisch...
My Quran Pad interactief Arabisch...

My Quran Pad interactief Arabisch leerpad voor kinderen

€ 50,00
Inclusief belasting

De eerste boodschap aan de Profeet Mohammed (VZMH), 'Iqra', wat 'Lezen' betekent, benadrukt de waarde van leren. Deze boodschap, aan hem geopenbaard door Engel Jibrael, inspireert ons. Om dit te eren, hebben we een product uitgevonden dat de nieuwsgierigheid stimuleert en de liefde voor het leren van Arabisch aanmoedigt.

Maak kennis met mijn koranblok! Dit islamitische leermiddel is ontworpen om kinderen het Arabische alfabet te leren. Elke toets die wordt ingedrukt, reciteert een letter, waardoor het leren interactief en leuk wordt. Maar dat is nog niet alles: My Quran Pad leert kinderen ook dierennamen in het Arabisch, beginnerswoorden, inleidende soera's en mooie Nasheeds. Het is meer dan een educatief hulpmiddel, het is een reis naar het hart van de Koran en de Arabische taal. We raden aan dit product te gebruiken vanaf de leeftijd van 2 jaar en ouder, aan het begin van hun taalontwikkeling. Zie hieronder voor functies en productvideo.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.