• Nieuw
Wat is Jannah?

Wat is Jannah?

€ 5,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: Dci b

Uitvoering: Softcover

Pagina's: 23

Ontdek "Wat is Jannah?" - Een Inleiding tot het Paradijs voor Kinderen Ben je op zoek naar een informatief en prachtig geïllustreerd boek om kinderen te introduceren tot het concept van Jannah? "Wat is Jannah?" is het perfecte boek om dit onderwerp op een begrijpelijke en boeiende manier aan te pakken. : Waarom "Wat is Jannah?"

Uniek is: Duidelijke Uitleg van Jannah: Dit boek biedt een heldere uitleg van Jannah, het Paradijs zoals beschreven in de Islam. Kinderen zullen de betekenis en het doel van Jannah begrijpen, en hoe het een centraal concept is in het geloof. Koranische Verwijzingen: Het boek verkent wat de Koran zegt over Jannah en geeft inzicht in de beloften en zegeningen voor degenen die ernaar streven. Eeuwig Leven in Jannah: Kinderen leren wie de kans zal krijgen om voor altijd in Jannah te leven, waardoor ze een dieper begrip krijgen van de beloning die in het vooruitzicht ligt voor de rechtvaardigen.

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.