• Nieuw
Mijn Dua Boekje
Mijn Dua Boekje

Mijn Dua Boekje

€ 15,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: MKE 

Uitvoering: Hardcover

Pagina's: Niet weergegeven.

Mijn Dua Boekje is een beeldschoon geïllustreerd kinderboek dat meteen opvalt door haar kussenachtige en dromerige omslag.

Het boek is rijk aan beeld, en nog belangrijker is dat het authentieke smeekbedes van ‘Hisnul Muslim’ bevat die het kind in zijn of haar dagelijks leven kan gebruiken. Of het nu gaat om een du’a bij het aankleden of als er iets gebeurt wat het kind niet zo leuk vindt; Mijn Dua Boekje is de ideale vriend en raadgever die het kind helpt te herinneren om Allah te gedenken, bedanken en om hulp te vragen in moeilijke tijden. Dit boek is uitermate geschikt om als hulpmiddel te gebruiken om kinderen en leerlingen te helpen om hun band met Allah de Verhevene te versterken. Een paar voorbeelden van ad’iyah die in het Du’a Boekje staan: Du’a bij het wakker worden; Du’a voor het slapengaan; Du’a bij moeilijkheden; Du’a bij het betreden van het toilet; Du’a om genezing te vragen voor een zieke persoon;

Muslimkid
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.