Enkele fundamenten van de geloofsleer

Enkele fundamenten van de geloofsleer

29
€ 5,00
Inclusief belasting
Uitvoering: Paperback
Pagina's: 95

Sunnah Center: Inderdaad, het is de groep waarover de Boodschapper - Sallallahoe 'alayhi wa sallam- gezegd heeft:

"Een groep van mijn gemeenschap zal altijd zegevierend op de Waarheid blijven. Degenen die hen in de steek laten en degenen die hen tegenwerken, zullen hen niet deren. Zij zullen hierop blijven, totdat het Bevel van Allah - Gezegend en Verheven is Hij - komt." 

Overgeleverd door al-Boekhaarie (4/3641, 7460) en Moeslim (5/deel 13/blz. 65, 66, 67/ an-Nawawie)

Dit zijn beknopte woorden ter verduidelijking van de geloofsleer van Ahloes-Soennah wal-Djamaa'ah, de Mensen van de Soennah en de Groep. De aanleiding voor dit schrijven is de verdeeldheid en onenigheid waarin de moslimgemeenschap vandaag de dag leeft, zoals te zien is in de vele hedendaagse sekten en verschillende groeperingen. Eenieder roept op tot zijn sekte en prijsr zijn groep.

Dit heeft ertoe geleid dat de onwetende moslim in paniek is en niet weet wie hij moet volgen. De ongelovige die de Islaam wil binnentreden, weet niet welke de authentieke Islaam is waarover hij gelezen en gehoord heeft. De Islaam is waarover hij gelezen en gehoord heeft. De Islaam waartoe de Qor-aan(Koran) en de Soennah van de Profeet - sallallahoe 'alayhi wa sallaam - leiden. De Islaam die vertegenwoordigd werd in de levens van de Edele Metgezellen en die gevolgd werd door begunstigde generaties. Deze ongelovige ziet in de begunstigde generaties. Deze ongelovige ziet in de praktijk veelal alleen de naam van de Islaam zonder de betekenis ervan....

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.