De voordelen die verkregen worden...
De voordelen die verkregen worden...

De voordelen die verkregen worden door godsvrees

00043
€ 5,00
Inclusief belasting
Auteur: Shaykh Muhammed Saalih aal-'Oethaymien

    Pagina's: 87

      Uitgeverij: Barakah

        Kaft: Softcover

          ISBN: 9789492503268

          Sunnahcenter: Voorwaar, het advies dat Allaah heeft gegeven aan Zijn dienaren vanaf de tijd van Aadam tot nu is het hebben van tawqaa (vrees) voor Hem, geprezen en verheerlijkt zij Hij.

          De Machtige en Majestueuze zegt:

          ﴿وَللّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ وَلَقَدْ وَصَّيْنَا الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ وَإِيَّاكُمْ أَنِ اتَّقُواْ اللّهَ وَإِن تَكْفُرُواْ فَإِنَّ لِلّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ وَكَانَ اللّهُ غَنِيًّا حَمِيدًا﴾

          “En aan Allah behoort wat in de hemelen en op de aarde is. En voorzeker, Wij hebben degenen die de Schrift vóór jullie gegeven was opgedragen, en ook jullie, om Allah te vrezen. En indien jullie ongelovig zijn, dan voorwaar: aan Allah behoort wat in de hemelen en op de aarde is. En Allah is Behoefteloos, Prijzenswaardig.” [4:131]

          Het is ook het advies van de boodschapper van Allaah ﷺ aan zijn gemeenschap. Aboe Umaamah Suddie bin ‘Ajlaan al-Bahilie رضي الله عنه verhaalt:

          “Ik hoorde de boodschapper van Allaah ﷺ een preek geven tijdens de afscheidsbedevaart waarin hij (het volgende) zei:

          ((اتقوا ربكم وصلّوا خمسكم، وصوموا شهركم، وأدّوا زكاة أموالكم، وأطيعوا أمراءكم، تدخلوا جنة ربكم))

          “Vrees jullie Heer, verricht jullie vijf gebeden, vast jullie maand (van Ramadaan), betaal zakaah over jullie eigendommen, gehoorzaam jullie leiders; hierop zullen jullie het paradijs van jullie Heer betreden.”

          No reviews

          Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

          Product added to wishlist
          Product added to compare.

          Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.