De Geloofsovertuiging van...
De Geloofsovertuiging van...
De Geloofsovertuiging van...

De Geloofsovertuiging van Ahlus-Sunnah wal-Djamaa’ah

00279
€ 11,00
Inclusief belasting

Auteur: Shaykh Mohammed bin Saalih

    Pagina's: 77

      Uitgeverij: As-Sunnah Publications

        Kaft: Hardcover

          ISBN: 9789492972088

          Dit boek beschrijft de overtuigingen van Ahlus-Sunnah wal-Jamaa'ah. Wie zijn ze en wat geloven ze precies? De auteur van het boek heeft opgesomd wat Ahlus-Sunnah wal-Jamaa'ah gelooft. Hun geloof met betrekking tot de Namen en Eigenschappen van Allah, de verschillende pilaren van al-Imaan evenals de zaken van het ongeziene die zullen plaatsvinden na de dood van elke ziel. Op basis van het bewijs uit de Qur'aan en de profetische tradities, zet de auteur het juiste geloof van Ahlus-Sunnah wal-Jamaa'ah uiteen.

          Het is essentieel om de juiste geloofsbelijdenis te leren. Vooral in deze tijd waarin er veel groepen zijn die gemakkelijk hun verkeerde overtuigingen kunnen verspreiden. Veel mensen die dit niet weten, worden door hen misleid en de mensen hebben het recht om uit hun valkuilen gered te worden.

          Dit is wat de auteur zegt over de reden waarom hij het boek schreef:

          “Vanwege het belang van dit onderwerp en de verschillende verlangens erover die onder de mensen plaatsvinden, zou ik graag een samenvatting schrijven over ons geloof ('aqiedah), het geloof van de mensen van de Soennah en de gemeenschap (Ahlus- Soennah wal-Jamaa'Ah).

          Dit is: Geloof in Allah, Zijn engelen, Zijn boeken, Zijn boodschappers, de Laatste Dag en het geloof in zowel het goede als het slechte van het Decreet.”

          No reviews

          Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

          Product added to wishlist
          Product added to compare.

          Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.