Cantu Avocado Hydrating Curling Cream...

Cantu Avocado Hydrating Curling Cream 340gr

€ 8,95
Inclusief belasting
Merk: Cantu

Inhoud: 400 ml
Soort: Conditioner

Cantu's Avocado Hydrating Curling Cream is de stylingcrème waar je krullen op hebben gewacht! De Avoc Hydrating Curling Cream is gemaakt met een nieuwe formule en een heerlijke nieuwe geur en hydrateert droog, broos haar terwijl het de ultieme kruldefinitie biedt. Geniet van de klassieke sheaboterformule plus een mix van mangoboter, kokosolie en avocado-olie om je haar te voeden met plantaardige die het gehydrateerd en gerevitaliseerd houden. Zeg maar dag tegen kroes en onhandelbaar haar!

Om te gebruiken, maak de Avocado Hydrating Curling Cream sectie voor sectie glad op vochtig haar, beginnend bij de wortel en werkend naar de punten toe. Niet spoelen. Om je krullen op te frissen, strijk je gewoon droog haar en pluis glad. Voor het beste resultaat, cocktail met Cantu's Styling Gel voor superzachte, langdurige twist-outs en braid-outs.

VOORDELEN

Nieuwe formule met mangoboter, kokosolie en avocado-olie hydrateert krullen

bied ultieme kruldefinitie

Voorkomt kroezen

Herstelt droog, broos haar

Perfect voor alle haartypes en texturen

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.