O Allah, Ik vraag u bij uw kennis over het ongeziene
O Allah, Ik vraag u bij uw kennis over het ongeziene
O Allah, Ik vraag u bij uw kennis...
O Allah, Ik vraag u bij uw kennis...

O Allah, Ik vraag u bij uw kennis over het ongeziene

00267
€ 4,25
Inclusief belasting

Auteur: Ibn Rajab al-Hanbali

  Pagina's: 73

   Uitgeverij: Al-Hadith

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9782930395142

     Sunnah center: Ibn Rajab Al Hanbali geeft in dit boekje stap voor stap de uitleg van de volgende smeekbede van de Boodschapper van Allah (swt).
     “O Allah, ik vraag U bij Uw kennis over het ongeziene en bij Uw macht over de schepping: Hou mij in leven als U weet dat het leven beter voor mij is, en ontneem mij het leven als U weet dat sterven beter voor mij is. En oh Allah, ik vraag U, om mij U te laten vrezen wanneer ik alleen ben en wanneer men mij ziet. En ik vraag U om mij met oprechtheid te laten spreken in tijden van tevredenheid en kwaadheid. En ik vraag U om mij de juiste middenweg tussen armoede en rijkdom te laten bewandelen. En ik vraag U om een eeuwigdurende gelukzaligheid en een eeuwigdurende streling voor het oog. En ik vraag U ook om mij tevreden te laten zijn met om het even wat U bepaalt (in mijn leven). En ik vraag U om een koud (rustig) leven na de dood en de geneugte om naar Uw aangezicht te mogen kijken. En ik vraag U om mij naar de ontmoeting met U te laten verlangen, zonder dat het slechte of een misleidende verleiding mij hiervan weerhoudt. Oh Allah, maak ons mooi met de mooiheid van het geloof, en laat ons behoren tot degenen die tot de leiding uitnodigen en tot degenen doe zelf geleid werden.”

     No reviews

     Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

     Product added to wishlist
     Product added to compare.

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.