'Een Beetje Anders' Club - Het...
'Een Beetje Anders' Club - Het...

'Een Beetje Anders' Club - Het Verhaal van het Clubhuis

€ 8,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: Shokran
Auteur: Umm Safae

Aantal Pagina’s: 27
Cover: Hard – Rechthoekig A5 Formaat
Leeftijd: Vanaf 7 jaar

Ga op avontuur met Noeh, Uwais, Talha & Anas! Dit zijn 4 vriendjes van elkaar die samen met opa een hele bijzondere clubhuis gaan bouwen. Op de Torenlaan 1, in de tuin van opa!

Wat dit boekje extra speciaal maakt is dat een aantal van deze personages ‘een beetje anders’ zijn. Er zitten namelijk personages in die te maken hebben met Autisme & ADHD maar er zitten ook personages in die dat weer niet hebben. De bedoeling achter het boekje is dat kinderen die autisme en ADHD hebben zichzelf eindelijk kunnen herkennen in een boek. Middels een korte beschrijving van Autisme & ADHD willen we laten zien dat elk kind ‘een beetje anders’ is op zijn of haar eigen manier. Dus het boekje is voor elk kind geschikt of ze nou wel of niet met Autisme & ADHD te maken hebben, het doel is dat we dit soort zaken beter in beeld brengen en zo een completer begrip kunnen krijgen en creëren.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.