Shea Miracle Leave-In Conditioner

Shea Miracle Leave-In Conditioner

Niet op voorraad
€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: African pride ( Shea miracle)

Inhoud: 424 gram

Voordelen

Deze diep hydraterende leave-in-behandeling temt en voedt het haar, voor meer handelbaarheid, zachtheid en glans. Verrijkt met sheaboter, African Pride damesconditioner is de superieure ontwarrende vochtinbrengende crème van de natuur. Het helpt droogheid te elimineren, het lichaam, de veerkracht en de glans te verbeteren. Het ontwart en temt onmiddellijk kroezen voor gladde krullen, krullen en golven, en voedt elke lok voor meer glans en zachtheid.

Hoe te gebruiken

Breng een ruime hoeveelheid aan in de handpalmen. Strijk glad op nat of vochtig haar. Werk voorzichtig door van de wortels tot het einde. Altijd vingerkammen om klitten en langwerpige krullen los te maken. Uitstekend te gebruiken voor het föhnen van het haar of het gebruik van een kapdroger. Suggesties voor natuurlijke styling: laat het haar aan de lucht drogen om een ​​strakker natuurlijk krulpatroon te verkrijgen. Om lossere langwerpige krullen te krijgen, probeer je te föhnen terwijl je de vingers kamt en krullen draait. Gebruik voor rechtere stijlen een diffuser of föhn terwijl u voorzichtig borstelt met een kam met wijde tanden. Probeer elke dag een lichte hoeveelheid op gestileerde krullen aan te brengen voor definitie en glans.

Ingrediënten

Extracten van Afrikaanse sheaboter en kruidenolie

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.