Shea Miracle Twist & Loc Smoothie

Shea Miracle Twist & Loc Smoothie

Niet op voorraad
€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: African pride ( Shea miracle)

Inhoud: 340 gram

Voordelen

Deze vocht intensieve formule helpt droogheid te elimineren, verbetert de veerkracht en glans van het lichaam. Regelmatig gebruik van Twist & Loc Smoothie helpt: Locs, coils en krullen hydrateren en verzachten Haar stylen zonder opeenhoping of residu en Houd de hoofdhuid gehydrateerd.

Hoe te gebruiken

Hydrateer Locs, Coils en Curls: Wrijf een ruime hoeveelheid smoothie tussen je handpalmen. Kam voorzichtig sectie voor sectie van de wortels tot de uiteinden. Ga door met het strekken en verlengen van krullen totdat u tevreden bent met uw kruldefinitie. Niet spoelen. Suggesties voor natuurlijke styling: probeer een Two Strand Twist door smoothie aan te brengen op vochtig of droog haar, waarbij je elke sectie draait. Hoe meer je draait, hoe meer je de grootte en lengte van de krul kunt bepalen. Aan de lucht drogen, föhnen met diffusor of onder een kap laten drogen. Draai elke sectie los voor een vollere look of laat ze gewoon gedraaid staan ​​voor een strakkere look.

Ingrediënten

Extracten van Afrikaanse sheaboter en kruidenolie

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.