Djoez Amma
Djoez Amma
Djoez Amma

Djoez Amma

00152
Niet op voorraad
€ 6,00
Inclusief belasting

Auteur: Noer

Pagina's: 159

Uitgeverij: Noer

Kaft: Softcover

ISBN: 7434941920913

Sunnah center: Het woord Al- Qoer- an betekent letterlijk ''de oplezing'' of ''de voordracht''. De Qoer- aan is het woord van Allah dat aan de Profeet Moehammad in de Arabische taal geopenbaard is, als een goddelijke wonder (moe'djizah). De Qoer- an is onderverdeeld in 30 delen ook wel djoez genoemd. Djoez Amma is de laatste deel van de Qoer-aan en bevat 37 hoofdstukken ook wel Soewar genoemd. In totaal bevat de Qoer- an 114 Soewar. Elke Soerah bevat een aantal verzen ook wel Ayaat genoemd.

Sunnah Center: Dit boek is gemaakt om de beginnende moslim en moslima, die nog geen Arabisch kan lezen, in staat te stellen om toch wat Soerah's te lezen en hun kennis te vergroten over de Qoer- aan. Het leren en lezen van Soerah's gaan makkelijker omdat er een transcriptie en een vertaling van de Qoer-aan bij is gevoegd. Voorbeeld van een transcriptie en een vertaling is: Bismillaahir Rahmaanir Rahiem: In de naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle.No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.