GHASSOUL AM - 250GR

GHASSOUL A&M - 250GR

€ 5,95
Inclusief belasting

Ghassoul of Rassoul kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marocco. Ghassoul / Rassoul is afgeleid van het werkwoord `Rassala` wat in het Arabisch `schoonmaken` betekent. 

Ghassoul of Rassoul kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marocco. Ghassoul / Rassoul is afgeleid van het werkwoord `Rassala` wat in het Arabisch `schoonmaken` betekent. Ghassoul is te gebruiken voor gezichtsmaskers, haarmaskers, lichaamspakkingen en als alternatief voor zeep, douchegel en shampoo. Een goed alternatief dus bij allergieën en huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. De kracht zit in het opnemen van afval-en gifstoffen, de antiseptische werking en de verschillende huidverzorgende mineralen. Ghassoul zuivert, ontspant en verkwikt het lichaam op natuurlijke wijze en houdt de biologische balans van de huid in tact.

Gebruiksaanwijzing:
Neem voor een gezichtsmasker ongeveer 10 gram en voor een lichaamspakking ongeveer 140 gram. Dit kan minder of meer zijn naar gelang uw eigen voorkeur. Vermeng de Ghassoul in een bakje met heet of kokend water. Ghassoul neemt 4 keer in volume toe door het toevoegen van water. Vlak voor gebruik eventueel nog een keer heet water toevoegen. Zeer warm aanbrengen voor een weldadige werking van de pakking of het masker. Ongeveer 10-15 minuten laten intrekken en vervolgens afspoelen met lauw water. Na het drogen de huid of het haar insmeren met A&M Argan olie.

Tip: U kunt ook reeds in uw masker een eetlepel A&M Argan olie toevoegen.

Ingredienten: 100 % Marokkaanse Lava Klei

24 mnd houdbaar na openen

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.