Leer het gebed met Ibrahiem
Leer het gebed met Ibrahiem
Leer het gebed met Ibrahiem

Leer het gebed met Ibrahiem

00308
€ 5,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: MK Entertainment
Uitvoering: Hardcover glossy
Pagina's: 36

Dit is een nieuw boek voor moslimkinderen die willen leren bidden om daarmee Allaah te aanbidden. Het is een heel interessant boek voor moslimkinderen, zowel meisjes als jongens. Het is ook nuttig voor volwassenen (bekeerlingen/nieuwe moslims) die willen leren hoe we bidden.

Laat uw kinderen gemakkelijk en plezierig leren hoe het gebed compleet is volgens de Islamitische principes. Het boekje is persoonlijk en geïllustreerd met kleurige en vrolijke afbeeldingen en een overzichtelijk schema.

Het boekje is daarbij een handleiding om uw kind te helpen hun verplichte Salah (gebed) te verrichten volgens de openbaringen (de Koran en de Sunnah). Het leert het kind over Salah en hoe elk aspect en elke handeling op de juiste manier wordt uitgevoerd en wat te zeggen, en hoe het uitspreekt in elke positie en houding. De vertalingen en uitleg van de duaa en soera’s zijn ook in het boekje opgenomen.

Muslimkid
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.