Beschrijving van het Paradijs

Beschrijving van het Paradijs

50
€ 9,00
Inclusief belasting

Sahl Ibn Sa'd as-Saa'idie (moge Allah tevreden met hem zijn) zei: 'Ik woonde een zitting van de Boodschapper van Allah (vrede zei met hem) bij waarin hij het Paradijs beschreef, Totdat hij zijn woorden had beëindigd. Vervolgens zei hij aan het einde van zijn rede: 'In het Paradijs vebindt zich wat geen oog heeft gezien, geen oor heeft gehoord en geen menselijk hart zich heeft ingebeeld

Sahl Ibn Sa'd as-Saa'idie (moge Allah tevreden met hem zijn) zei: 'Ik woonde een zitting van de Boodschapper van Allah (vrede zei met hem) bij waarin hij het Paradijs beschreef, Totdat hij zijn woorden had beëindigd. Vervolgens zei hij aan het einde van zijn rede:'In het Paradijs vebindt zich wat geen oog heeft gezien, geen oor heeft gehoord en geen menselijk hart zich heeft ingebeeld.' Daarna reciteerde hij het volgende vers: 'Hun zijden verlaten de slaapplaatsen en zij roepen hun Heer aan met vrees en hoop en geven uit van datgene waar Wij hen van voorzien hebben. Geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als een beloning voor datgene wat zij plachten te verrichten.' (Soerat as-Sadjdah 32:16-17) Een authentieke overlevering. Zie Sahieh Moeslim (2825)

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.