Een beknopte beschrijving van de...
Een beknopte beschrijving van de...

Een beknopte beschrijving van de Djanaazah

00244
€ 4,00
Inclusief belasting

Uitgeverij: AS-Sunnah publications

Taal: Nederlands

Pagina's: 27

Uitvoering: Softcover

Onze Islamitische wetgeving is zo compleet en al dat alle aspecten van mensen die tijdens hun leven als bij hun dood. Hiertoe behorende de regelgevingen van het bezoeken van iemand op zijn sterfbed, het aansporen om zijn woorden te laten zijn 'la ilaaha ill Allaah', het wassen van het lichaam van de gestorvene, geboden over hem, zijn schulden, zijn testament niet meer.

De djanaazah is een onderwerp waar veel mensen nog niet precies van weten hoe het op de juiste wijze dient te worden uitgevoerd. Daarom willen wij graag een samenvattende tekst presenteren die de lezer helpt om te begrijpen en te leren hoe het dodengebed, en wat daarbij hoort, uitgevoerd moet worden. Wij baseren ons nog op het welbekende boek de Shaykh, de Muḥaddieth, Moḥammed Naaṣir ud-Dien al-Albaanie , het bekende fiqh boek 'Manhadj as-Saalikien' en andere werken van grote geleerden zoals Shaykh Ṣaalih al-Fawzaan en Shaykh Ibn al-'Uthaymien . Voor verdere details betreffende dit boek staat wij u door naar bovenstaande boeken

Wij vragen Allaah om dit werk te zegenen en het mensen middel te kunnen handelen op de juiste wijze volgens de Qor'aan en de Sunnah.

En Allah is de Schenker van succes.

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.