Shea Miracle Moisturizing Milk

Shea Miracle Moisturizing Milk

Niet op voorraad
€ 4,99
Inclusief belasting

Merk: African pride ( Shea miracle)

Inhoud: 355 ml

Voordelen

Dit product is een eenvoudige manier om krullen nieuw leven in te blazen, ze veerkrachtig en gedefinieerd te maken voor die sexy, natuurlijke look. Het kan zelfs het uiterlijk van het haar verbeteren ondanks veelvoorkomende uitdagingen, zoals een grove textuur, overmatige verwerking of vochtigheid. Deze formule bevat een unieke sheaboter-infusie die elke streng bij contact diep hydrateert. Het temt kroezen en ontwart om uw lokken beter beheersbaar te maken.

Hoe te gebruiken

Probeer een twist met twee strengen door een vochtinbrengende crème op vochtig of droog haar aan te brengen, waarbij je elke sectie draait. Hoe meer je draait, hoe meer je de grootte en lengte van de krul bepaalt. Aan de lucht drogen, föhnen met diffusor of onder een kap laten drogen. Draai elke sectie los voor een vollere look of laat ze gewoon gedraaid staan ​​voor een strakkere look. Begin met een kwart hoeveelheid vochtinbrengende crème in uw hand en wrijf vervolgens tussen uw handpalmen. Breng een vochtinbrengende crème aan op het haar van de wortels tot de uiteinden van je lokken om je krullen en krullen op te frissen.

Ingrediënten

Extracten van Afrikaanse sheaboter en kruidenolie

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.