Rituelen van de Hadj en Umrah

Rituelen van de Hadj en Umrah

15
€ 7,00
Inclusief belasting

Allaah Soebhaanahoe wa ta'aala heeft gezegd:

En het is voor de mensen een plicht jegens Allaah om de bedevaart naar het huis te verrichten, (voor heb) die in staat zijn daarheen op weg te gaan. En wie ongelovig is: Allaah heeft geen behoefte aan de werelden (Al- Imran (3): 97)Allaah Soebhaanahoe wa ta'aala heeft gezegd:

En het is voor de mensen een plicht jegens Allaah om de bedevaart naar het huis te verrichten, (voor heb) die in staat zijn daarheen op weg te gaan. En wie ongelovig is: Allaah heeft geen behoefte aan de werelden (Al- Imran (3): 97)

De Profeet (sallal laahoe alayhi wa sallam) heeft gezegd:
''Tussen een Umrah en Umrah worden de tussenliggende zonden vergeven. En een Hadj- Mabrur (een Hadj- Mabrur is een bedevaart volgens de manier van de Profeet (sallal laahoe alayhi wa sallam), en zonder zonde of overtreding) heeft geen andere beloning dan het paradijs.'' (overgeleverd door Al bochari en Moslim)

Ook heeft hij (sallal laahoe alayhi wa sallam) gezegd:
''Neem van mij jullie (Hadj)rituelen over.'' (overgeleverd door Moslim)

Sunnah Center: Dit boek geeft weer hoe de ritualen van de Hadj en de Umrah zijn verricht volgens de Qor'aan, de Soennah en de overleveringen van de Vrome voorgangers.No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.