Yari 100% Natural 36-in-1 Oils

Yari 100% Natural 36-in-1 Oliën

€ 9,99
Inclusief belasting
Merk: Yari
Inhoud: 250ml

De meeste oliën die in dit product zijn verwerkt, zoals Amandel, Avocado, JBCO en kokosolie zijn wel bekend en worden vaak gebruikt in de haarverzorging. Maar er zitten ook minder bekende oliën tussen, die ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Zo schijnt Moringa olie niet alleen goed te zijn voor je haar, maar ook voor de huid. Dit maakt dat de olie ook goed geschikt is voor het behandelen van je hoofdhuid. Daarnaast bevordert het de haargroei. Er zit namelijk veel vitamine A, E, B en silica in.
Sesamolie ken ik vooral als olie om mee te koken. Maar ook voor je haar kan het wonderen doen. Het schijnt een beschermlaagje voor je haar te vormen tegen de hittestralen van de zon. Ook blijkt het goed te werken tegen haarroos. En dan Kruidbladolie. Deze olie wordt vaak gebruikt om het haar dikker en langer te maken.

Al deze olien moeten natuurlijk wel iets goeds doen met je haar. Op de label staan de volgende voordelen:

  • Stimuleert haargroei
  • Voorkomt haaruitval, gespleten haarpunten en haarbreuk
  • Verdikt en versterkt het haar
  • Voedt en hydrateert, haar & hoofdhuidPlantaardige oliën
: Almond(Amandel), Aloë Vera, Apricot, Argan, Avocado, Baobab, Brazilian Nut, Cactus, Castor,  Coconut (kokos), Corn (mais), Garlic (Knoflook), Grapeseed (Druivenpit), Hibiscus, Indian Hemp (Indische hennep), Jamaican Black Castor Oil, Jojoba, Macademia nut, Moringa, Mustard, Neem, Olive(Olijf), Palm, Papaya, Pomegranate seed (granaatappelzaad), Rapeseed (koolzaad), Sesame (sesam), Shea, Wheat Germ (tarwekiem)

Essentiële oliën: Peppermint(pepermunt), Tea Tree, Rosemary (Rozemarijn), Ylang ylang, Chamomile (Kamille), Clove leaf (kruidblad)

No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.