• Nieuw
My prayer mat
My prayer mat

My prayer mat

€ 55,00
Inclusief belasting

Geef het geschenk van Salah; de eerste toetssteen voor kinderen om contact te maken met hun Deen.

15 verschillende talen (Engels, Frans, Arabisch, Maleisisch, Indonesisch, Turks, Urdu, Duits, Spaans, Russisch, Bengaals, Nederlands, Noors, Zweeds, Bosnisch)

36 Aanraakgevoelige toetsen

Bidt alle 5 dagelijkse gebeden (Fajr, Dhuhr, Asr, Maghrib, Isha)

Waterdicht materiaal

Vuurvast materiaal

Ook inbegrepen is een kindvriendelijk activiteitenboekje over Salah (24pg), gratis boekje voor ouders over hoe het leerproces te starten en een geïllustreerde handleiding.

Koranrecitatie van een gekwalificeerde (Qari) met Ijazah.

My Salah Mat is een product gemaakt door een ouder, voor andere ouders die kinderen hebben die moeite hebben om Salah te leren. Het is een interactief leermiddel om het gebed op een leuke en plezierige manier in te leiden. De gebedsmat is volledig interactief en aanraakgevoelig, met vooraf opgenomen gebedstijden, instructies voor het doen van wudu, het reciteren van soera's, het zeggen van dua's en nog veel meer.

Het leert kinderen over de verschillende tijden van salaat, de verschillende bewegingen en posities, evenals wat ze tijdens deze gebeden moeten zeggen. Het leerproces is eenvoudig met My Salah Mat, omdat het de gebruiker door twee rakat van salah leidt met behulp van een eenvoudig te begrijpen formaat.

Touch and Play 36 Touch Sensitive Keys. Push to reveal sound.• NEW* Prays all 5 Daily prayers (Fajr, Dhuhr, Asr, Maghrib, Isha)

Educational Learn about: Wudu, Adhan, Surah & Dua, Salah Times, Salah Positions, and Many More

15 Languages English, French, Arabic, Urdu, Malaysian, Turkish, Indonesian, Spanish, German, Russian, Bengali, Dutch, Bosnian, Swedish, Norwegian,

Auto Play Stand on the mat and it plays 2 Ra’kat Salah in order

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.