Al-Qaida En Isis
Al-Qaida En Isis
Een beknopte handleiding Al-Qaida En...
Een beknopte handleiding Al-Qaida En...

Een beknopte handleiding Al-Qaida En Isis

00252
€ 10,00
Inclusief belasting
Auteur: Abu Iyaad Amjad bin Muhammad Rafiq

  Pagina's: 115

   Uitgeverij: Ibn Baaz Bookstore

    Kaft: Softcover

     ISBN: 9789082582802

     Na de verschillende terroristische aanslagen in het Westen en de opkomst van IS, is de islaam opnieuw onderwerp van verhitte maatschappelijke debatten geworden. Roept de islaam op tot terrorisme? Is salafisme de oorzaak van extremisme? Hebben terroristische groeperingen het alleen op westerlingen gemunt? En is deze focus van die groeperingen te wijten aan westers buitenlands beleid?

     Er is tegenwoordig een oerwoud ontstaan aan islamologen, Arabisten en terrorisme-experts, die allemaal maar al te graag hun visie op extremisme en de islaam willen verkondigen. Dit boek verschaft echter ISLAMITISCH onderbouwde antwoorden en toont aan dat extremisme geen nieuw fenomeen is, maar juist eeuwenoud. En hoe de herleving van extremisme in de 20ste eeuw door verschillende invloeden ontstond. Daarnaast wordt er ook ingegaan op atheïsme en de wetenschap, en het ontstaan en de ontwikkeling van het jodendom en christendom.

     Dit populaire boek is origineel in het Engels geschreven door abu Iyaad. Het is nu ook naar het Nederlands vertaald door Ibn Baaz Bookstore zodat het Nederlandse publiek ervan kan profiteren. Het is op een laagdrempelige manier geschreven en uitermate geschikt voor niet-moslims.

     No reviews

     Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

     Product added to wishlist
     Product added to compare.

     Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.