De onbeduidendheid van deze wereld
De onbeduidendheid van deze wereld
De onbeduidendheid van deze wereld
De onbeduidendheid van deze wereld

De onbeduidendheid van deze wereld

00215
€ 8,00
Inclusief belasting

Auteur: Imam Aboe Bakr ibn Abie ad- Doenya 

Pagina's: 142

Uitgeverij:  Daar al Aathaar

Kaft: Hardcover

ISBN: 7434935873898

Sunnah Center: Dit boek geeft een weergave van wat deze wereld werkelijk is.

Aboe Abdir Rahmaan Abdoellah ibn Masoed al Hoedhalie (moge Allah tevreden met hem zijn) zei: De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) sliep op een matras van palmbladeren en toen hij opstond, zegen wij de indruk ervan op zijn zij. Daarop zeiden wij: O Boodschapper van Allah, laat ons een zacht matras voor jouw brengen. De Boodschapper van Allah (vrede zei met hem) antwoordde: Wat heb ik met deze wereld te doen? Ik ben in deze wereld slechts als een ruiter die schaduw zoekt onder een boom en vervolgens vertrekt en de boom achter zich laat. Aboe Abdir Rahmaan Abdoellah ibn Masoed al Hoedhalie (moge Allah tevreden met hem zijn) zei: De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) sliep op een matras van palmbladeren en toen hij opstond, zegen wij de indruk ervan op zijn zij. Daarop zeiden wij: O Boodschapper van Allah, laat ons een zacht matras voor jouw brengen. De Boodschapper van Allah (vrede zei met hem) antwoordde: Wat heb ik met deze wereld te doen? Ik ben in deze wereld slechts als een ruiter die schaduw zoekt onder een boom en vervolgens vertrekt en de boom achter zich laat.

Overgeleverd door at Tirmidhie (2377), Ibn Maadjah (4109), Ahmed (4208), al Hakim (4/310) en anderen. At Tirmidie zei: Een goede/ authentieke overlevering. Al Hakim zei: authentiek volgens de voorwaarden van al Boekharie, en ad Dhahabie was het er mee eens. Al Albaanie zei: een goede authentieke overlevering. Shoeayb al Arnoet zei: een authentieke overlevering. Zie silsilat al ahaadieth as sahiehah (438) van al AlbaanieNo reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren.